Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Verwarmen met zonnepanelen in de regio Turnhout?

SolarPro is gespecialiseerd in de levering, plaatsing en onderhoud van zonnepanelen in Turnhout. Wij garanderen u een totaalservice tot in de puntjes!

Voordelig

Energie uit zonlicht is gratis. U heeft uw investering dus al snel terugverdiend. Bovendien kunt u rekenen op stevige overheidspremies voor zonnepanelen!

Energiezuinig

Zonnepanelen kunnen uw energiefactuur met liefst 60% indijken. Bovendien kunt u overtollige energie opslaan of terugsturen naar het net.

Duurzaam

Zonnepanelen zijn erg duurzaam en hebben amper onderhoud nodig. Gaat er toch iets fout? Dan kunt u rekenen op onze feilloze naservice.
Specialiteiten

Zonnepanelen in Turnhout: een kolfje naar de hand van SolarPro

Zoekt u een betrouwbare leverancier en installateur voor uw zonnepanelen in de regio Turnhout? Dan heeft u net dé specialist gevonden! SolarPro heeft jaren ervaring met het leveren, installeren en onderhouden van zonnepanelen.  Na een installatie door onze professionals bespaart u tot liefst 60% op uw energiefactuur!

Zonnepanelen of PV-panelen zetten licht om in elektriciteit. Er zijn twee types: zonnecollectoren en fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze zonne-installaties zien er ongeveer hetzelfde uit, maar ze hebben een andere methode om energie op te wekken, te verwerken en door te geven of op te slaan.Een volledige installatie bestaat uit panelen, een montagesysteem, bekabeling en minstens één omvormer. Die zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Er wordt ook een productie- of groenestroommeter geplaatst. Dit is belangrijk, want op basis van deze meterstanden worden de groenestroomcertificaten toegekend.

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen in Turnhout? Breng dan een bezoekje aan www.solarproducts.be of neem meteen contact met SolarPro voor een gratis offerte.

Zonnepanelen Turnhout: topkwaliteit tegen messcherpe prijzen

Met zonnepanelen van SolarPro kunt u op beide oren slapen. Wij werken enkel met kwaliteitsmateriaal en hanteren een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

De prijs van een zonne-installatie hangt af van het rendement en de oppervlakte. En is ook afhankelijk van uw woning, het aantal zonnepanelen en uw gemiddelde verbruik. Deze installaties worden dus helemaal op uw maat ontworpen.

De overheid geeft bovendien stevige subsidies voor ecologische installaties op zonne-energie. Met deze subsidies kunt u al een groot deel van de investeringskosten dekken!


Onze vakmannen hebben jaren ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Turnhout. Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte of gratis advies. Bel ons op voor meer informatie of breng een bezoekje aan onze website. Laat u meteen verassen door onze messcherpe prijzen!
© 2013-2018 SolarPro BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
SolarPro BVBA
Koeybleuken 24
2300 Turnhout
Tel.: +32 14460000
GSM: +32 478097099
Contacteer ons